WAN

Yksityisessä verkossa myös etäällä

WAN-järjestelmää käytetään linkittämään maantieteellisesti erilliset toimistot. Käyttämällä yksityistä verkkoa GlobalConnect -verkkoinfrastruktuurin kautta Internetin käytön sijasta, voidaan käyttää vapaampaa ja turvallisempaa tiedonjakoa. Yritys voi muuttua tehokkaammaksi työskentelemällä etäyhteyden kautta. GlobalConnect WAN-verkon kautta toimitetaan joko yksityinen IP-verkko (IP-VPN) tai Ethernet-verkko.

GlobalConnect WAN:n edut

GlobalConnect WAN-verkossa yhdistyvät nopeus ja pieni viive. Toimistojen välinen yhteys on yhtä tehokasta kuin jos istuisit samassa rakennuksessa.

Yksityinen
WAN mahdollistaa yksityisen viestinnän toimistojen tai toimipaikkojen välillä verkkoinfrastruktuurimme kautta.

GlobalConnect WAN-verkko tarjoaa sujuvan väylän palveluihin ja sovelluksiin
WAN-palvelun avulla on helppo lisätä uusia toimistoja ja osoitteita yrityksen verkkoon.

Priorisointi
IP-puhelujen ja videoneuvottelujen liikennettä priorisoidaan (QoS, Quality of Service) avulla.

Ryhmittely
Ryhmittele ja luo useita yksityisiä verkkoja, kuten erilaisia käyttöoikeuksia yrityksen vieraille tai eri käyttäjätyypeille.

GlobalConnect WAN:n edut

Reititin tai kytkin

WAN-palvelumme voidaan toimittaa joko reititettynä palveluna, jossa IP-Only hoitaa reitityksen, tai kytkettynä palveluna, jossa asiakas itse hallitsee IP-osoitteiden reititystä.

Reititetty – Reititetyn palvelumme nimi on IP-Link. Yksinkertaisesti: anna GlobalConnectin käsitellä laitteitasi, IP-osoitteistoasi. IP-Link antaa sinulle asiakkaana enemmän aikaa keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Kytketty – Ethernet-Link on kytketty palvelu. Se soveltuu parhaiten asiakkaille, jotka haluavat huolehtia omista IP-osoitteistaan ja haluavat pystyä hallitsemaan WAN-verkkoaan itse.

Reititin tai kytkin

Ota yhteyttä jo tänään!

Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.