Managed WiFi

WiFi sinun ehdoillasi.

WiFi tarjoaa langattoman verkon, joka yhdistää kaikki laitteet, kuten tietokoneet, puhelimet, tabletit ja maksupäätteet. Tarjoamme räätälöidyn ratkaisun, joka sopii kaiken kokoisille yrityksille. WiFi antaa käyttäjille vapauden liikkua missä vain ilman huolta yhteyden katkeamisesta. Palvelu toteutetaan yhteistyössä HPE Aruban kanssa.

GlobalConnectin WiFi-yhteyden etuja

Keskity ydinliiketoimintaasi
Omiin laitteisiin ja osaamiseen ei tarvitse investoida jatkuvasti. Varmistamme, että sinulla on aina uusin ratkaisu sekä laitteistojen että ohjelmistojen suhteen. Otamme vastuun koko prosessista; suunnittelu, toimitus, asennus, käyttöönotto ja tuki – nopeasti. Tämä vähentää IT-osastosi kustannuksia ja kiinteitä kuukausimaksuja.

Positiointi ja kävijäseuranta
Pääsy kävijäseurantaan sellaisille WiFi-laitteille, jotka ovat kytkettyjä tai lähellä GlobalConnectin WiFi-verkkoa. Voit tunnistaa, missä ja miten laitteet liikkuvat tietyllä alueella, ja optimoida usein tai harvemmin käytettyjä sivuja. Seuraamalla kävijävirtoja voit tehostaa sekä operatiivisia että markkinointitoimenpiteitä.

Langaton infrastruktuuri
WiFi-palvelumme perustuu todennettuun langattomaan tekniikkaan ja mahdollistaa täysin langattomaan yhteyteen siirtymisen turvallisuudesta tai suorituskyvystä tinkimättä. Palvelu toimitetaan useiden langattomien tukiasemien kautta. Tarjoamme myös useita mielenkiintoisia vaihtoehtoja sisällön suodattamisesta ja käyttäjäkohtaisista aikarajoituksista kävijävirtadatan tuottamiseen. Valitse WiFi-palvelumme, kun mobiliteetti, vakaus, yksinkertaisuus ja nopeus ovat sinulle tärkeitä.

Teknistä
Tuki 802.11a, b, g, n ja ac sekä tukiasemille, joiden kapasiteetti on enintään 1700 Mbit/s. Tukiasemat sisä- ja ulkokäyttöön. Tuki jopa 5 SSID:lle. WPA2-PSK-salaus standardina. Radius/ad-tunnistautuminen. Verkkovierailut mahdollistavat lisätyn liikkuvuuden. Valvonta 24/7.

GlobalConnectin WiFi-yhteyden etuja

Mukautettu yrityksesi tarpeisiin

Yritykset
Tarjoamme langattoman verkon yrityksen sisäisen verkon palveluna ja tarvittaessa myös vierasverkon asiakkaiden käyttöön.

Kunnat
Tarjoa kuntalaisille ja matkailijoille maksuton nettiselailu kaikkialla, missä on WiFi-yhteys. Lue lisää julkisesta WiFi-yhteydestämme yhteisösivultamme.

Kiinteistön omistajat
Yhdistä avoin verkko WiFiin ja saa kattavuus koko kiinteistössä ja yleisissä tiloissa.

Tapahtumat
Vakaa ja nopea langaton kattavuus rajoitetun ajan, jolloin käyttäjät voivat surffata vapaasti.

Ota yhteyttä jo tänään!

Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.