Media ja Online

Räätälöity internet-pohjaisille yrityksille

Mediayrityksille ja verkkokaupan yrityksille kokemus on itse tuote – tarjoatpa sitten urheilua, pelejä, viihdettä vai verkkokauppaa. Siksi tekniikan on vain toimittava. Internet-yrityksillä on siis erityisen tiukat vaatimukset tekniikalle. Kun maailmancupin finaali lähetetään suorana tai kun Black Friday lähestyy, yhteyden kanssa ei voi tapahtua mitään. Jos kuormitukset ovat liian suuria ja verkkosivusto pysähtyy hetkeksi, niin menetät katsojat ja kävijät – ja sen myötä myös tuloja. Luotettavuus on A ja O.

On monia hyviä syitä valita meidät

Edut mediataloille
Olemme ylpeitä siitä, että Pohjoismaiden vaativimmat sisällöntarjoajat – kuten SVT, Aftonbladet, Nordic Entertainment Group, Blocket ja Hemnet luottavat meidän ratkaisuihimme. Niillä on hyvät syyt valita meidät: nopeus, turvallisuus ja ratkaisujen räätälöinti sujuvasti pohjoismaisten tarpeiden mukaan. Tämä on mahdollista, koska käytämme omaa verkkoamme. Ratkaisumme vastaavat mediatoimijoiden erityistarpeisiin suuresta kaistanleveydestä, modernista tekniikasta ja kyvylle hallita väliaikaisia liikennehuippuja. Kanssamme voit kasvaa liiketoimintasi kehittyessä niin teknisesti kuin maantieteellisestikin. Kanssamme sinulla on infrastruktuuri paikallaan jo tänään, myös huomenna käytettävää tekniikkaa varten.

Edut verkkokaupoille ja internet-pohjaisille yrityksille
CDN-ratkaisumme kautta voit sijoittaa verkkosivustosi ja sisältösi lähemmäs asiakkaitasi, mikä tarjoaa lyhyemmän vasteajan ja nopeamman latausnopeuden kuin kilpailijoillasi.

On monia hyviä syitä valita meidät

Kanssamme sinulla on infrastruktuuri paikallaan jo tänään, myös huomenna käytettävää tekniikkaa varten

Ratkaisumme vastaavat yrityksesi tarpeisiin suuresta kaistanleveydestä, modernista tekniikasta ja kyvystä käsitellä väliaikaisia liikennehuippuja. Lisäksi tarjoamme ratkaisuja, jotka kasvavat helposti yrityksesi kehittyessä sekä teknisesti että maantieteellisesti. GlobalConnectin avulla sinulla on infrastruktuuri paikallaan tänään, myös huomenna käytettävää tekniikkaa varten.

Kun valitset meidät ja esimerkiksi CDN-ratkaisumme (Content Delivery Network) saat pääsyn skaalautuvaan, täysin suojattuun ja maantieteellisesti hajautettuun alustaan. Jos striimaat sisältöä, videotiedosto voidaan helposti ladata tai noutaa omalta palvelimeltasi ja lähettää sitten parhaan laadun tarjoavana versiona loppuasiakkaiden verkkoon. Jos olet verkkokauppias, CDN varmistaa, että sivu latautuu nopeammin verkkosivustosi kävijöille. Varmista, että sivustosi on nopea riippumatta jouluostoksien tai Black Fridayn aiheuttamista ruuhkista.

Kanssamme sinulla on infrastruktuuri paikallaan jo tänään, myös huomenna käytettävää tekniikkaa varten

Täältä löydät kaikki muut palvelumme

Palveluihimme

Ota yhteyttä jo tänään!

Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.