SD-WAN

Palvelu, joka antaa sinulle enemmän kaikkea, maksimaalisen hallinnan ja turvallisuuden, kun yhdistät toimistosi tai myymäläsi.

Mikä on SD-WAN?

SD-WAN eli Software-Defined Wide Area Network on palvelu, joka mahdollistaa älykkäämmän tiedonjakelun hallinnan yrityksesi sovellusten ja pilvipalveluiden välillä.  Palvelua voidaan käyttää riippumatta siitä, minkälaista yhteyttä käytät. SD-WAN tarjoaa myös lisäturvaa salaamalla ja suojaamalla haitalliselta liikenteeltä.

Miten SD-WAN toimii?

Perinteinen WAN on suunniteltu siirtämään tietoja eri sijaintien välillä, mutta SD-WAN on kehittynyt pilvipalveluiden lisääntyvän käytön myötä. SD-WANia voisi verrata aivojen ja lihasten väliseen hermorataan, jolla varmistetaan, että keho tekee vain sen, mitä aivot käskevät sen tehdä. Näin varmistetaan, että keho ei väsy tarpeettomasti, ja samalla energiamäärällä voi tehdä paljon enemmän.

Mitä tämä tarkoittaa käytännössä? Kun yritys käyttää erilaisia pilvipalveluja, SD-WAN varmistaa, että suorituskyky käytetään kyseiseen toimintaan sen sijaan, että monia muita pilvipalveluja ja -prosesseja pidettäisiin käynnissä samaan aikaan. Tämän ansiosta voit pitää IT-kustannukset alhaisina ja parantaa tehokkuutta. SD-WAN sisältää myös tietoturvaverkon, joka salaa liikenteen käyttäjän ja pilvipalvelun välillä ja suojaa arkaluonteisia tietoja joutumasta vääriin käsiin.

Oma verkko on turvallisin ratkaisu

Vähän kuin tavallinen WAN – mutta enemmän kaikkea. Uuteen teknologiaan perustuva SD-WAN on ohjelmistopohjainen verkkopalvelu, jonka avulla yhdistetyt laitteet voivat kommunikoida helposti keskenään. Täydellinen ratkaisu yrityksille, jotka käyttävät monia pilvipohjaisia palveluja ja haluavat yhdistää eri toimipisteet turvallisesti, läpinäkyvästi ja joustavasti.

Palvelu myös näyttää jatkuvasti, miten verkkoa käytetään, mitkä sovellukset käyttävät kapasiteettia ja mitkä sovellukset eivät toimi kunnolla. Näin voit priorisoida ja optimoida käyttöä reaaliaikaisesti.

Sillä ei ole väliä, mikä verkko sinulla on juuri nyt; SD-WAN voidaan helposti liittää olemassa olevaan verkkoosi.

“Meille tärkeintä on ollut saada vakaa ja turvallinen kokonaisratkaisu, joka on joustava ja helppo päivittää tulevaisuuden tarpeita varten.”

Per Öström, Svensk Travsportin IT-toimintojen johtaja

Lue lisää yhteistyöstä Svensk Travsportin kanssa

Haluatko tietää lisää? Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.

+46 75 100 00 00

sales@globalconnect.fi

Mitä GlobalConnect SD-WAN sisältää?

  • Palvelu sisältää alustan, joka näyttää reaaliajassa tarkalleen, miten verkkoa käytetään, mitkä sovellukset käyttävät kapasiteettia ja miten yhteydet pilvipalveluntarjoajiin toimivat. Näin voit helposti optimoida, säätää ja myös korjata vikoja helpommin ja tehokkaammin kuin tavallisen WANin avulla.
  • Verrattuna perinteisiin WAN-verkkoihin, joissa yhden tai useamman toimipisteen käyttöönotto kestää suhteellisen kauan, SD-WAN-verkko lähtee liikkeelle siitä, että WAN otetaan käyttöön mahdollisimman nopeasti ja monimutkaisempien ongelmien ratkaiseminen tapahtuu vasta sen jälkeen. Näin saat uudet sivustot nopeammin WANin käyttöön. Lisäksi nopeutta ja kapasiteettia voidaan muuttaa muutamalla näppäimen painalluksella uudessa käyttöliittymässä.
  • SD-WAN on rakennettu alusta alkaen toimimaan yhä suositumpien pilvipalveluiden kanssa. Pilviresurssit ovat helposti luonnollinen osa SD-WANia, olipa pilvi sitten internetissä tai yksityinen.
  • Yksinkertaisuus ja joustavuus ovat tärkeä osa SD-WANia, mutta ei koskaan tietoturvan kustannuksella. Palvelu salaa liikenteen ja tarjoaa mahdollisuuden suojautua haitalliselta liikenteeltä mahdollisimman lähellä sen lähdettä. Voit myös asettaa priorisoinnin alaspäin liikenteelle, joka ei ole kriittistä liiketoiminnallesi.
  • SD-WAN toimii taustalla olevan IP-verkon päällä. Monia erilaisia yhteyspalveluita ja tekniikoita voidaan käyttää, joten ei ole väliä, mihin verkkoon se on liitetty. Voit valita, käytätkö sitä taustalla olevien yhteyspalvelujen kanssa vai ilman.

Lataa SD WAN oppaamme (in English)

Lataa

Ota yhteyttä jo tänään!

Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.