Extended Address Manager

DNS- ja IP-ympäristöjen tehokas hallinnointi

Extended Address Manager on GlobalConnectin DNS-, DHCP- ja IPAM (DDI) -alusta DNS- ja IP-ympäristöjen tehokkaaseen hallintaan. DDI-alusta on itsehallintatyökalu, jonka asiakkaana saat täyden hallinnan koko DNS-ympäristöstä Hidden Master- ja DNSSEC-tuilla. Lisäksi käytössäsi on DHCP-palvelin ja siihen liittyvä IP-osoitteenhallintajärjestelmä, joten voit hallita verkkoasi IP-yhteyden kautta yhteydessä olevista toimistoista.

Täysi hallinta
Alustamme perustuu tunnetun palveluntarjoajan ratkaisuun, ja antaa sinulle täyden hallinnan DNS-vyöhykkeillesi ja IP-osoitteiden hallintaan. Itsepalveluportaalissamme voit hallita vyöhykkeitäsi ja IP-ympäristöäsi, sekä tehdä muokkauksia ympäristöön heti, eli sinun ei tarvitse odottaa teknikon toteuttavan muutoksia.

Taattua turvallisuutta
Ympäristö on määritetty GlobalConnectin pelkistetyssä verkossa ja siinä on varaserveri, joka takaa toiminnan joka tilanteessa. Valvomme palvelua simuloimalla sisäisestä verkostasi tulevia puheluita ja ulkopuolisia ympäristöjäsi. Annamme hälytyksen, jos havaitsemme, että palvelu ei ole enää käytettävissä, tai silloin, jos joku ympäristösi kokoonpano estää palvelun käytön.

Ota yhteyttä jo tänään!

Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.