Managed Firewall

Suojaa yritystäsi tietomurroilta ja haittaohjelmilta.

Suojaa yritystäsi ja käyttäjiäsi tietomurroilta ja haittaohjelmilta. Palomuuria voi verrata portinvartijaan, joka tarkastaa kaikki vierailijasi, sallii pääsyn sen tarvitseville ja sulkee ulkopuolelle luvattomat kulkijat.

Turvallisuus ja valvonta
GlobalConnectin palomuurin avulla saat suojatun ja redundantin yhteyden verkostasi Internetiin ilman omien laitteiden ylläpitoa, konfigurointeja ja päivityksiä, jotka voivat olla monimutkaisia ja kalliita. Redundanttia palomuuria valvotaan jatkuvasti, ja se sijaitsee GlobalConnectin verkossa. Varmistamme, että palvelu toimii joka päivä ympäri vuoden keskeytyksettä. Toimintavarmuuden lisäksi päivitämme kaikki palomuurin ohjelmistot, mikä tarkoittaa nopeinta mahdollista suojausta verkkouhilta. Vältät myös virheellisten konfigurointien ja asennusten riskit palomuurin päivityksen tai vaihdon yhteydessä.

Edut lyhyesti:

  • Päivitä ratkaisu milloin ja miten haluat – maksat vain sinulle sopivista toiminnoista.
  • Vaihtoehtoisesti voit valita kehittyneempiä analyysiominaisuuksia ja perusteellisen tietoturvaraportin.
  • Liitä AD (active directory) suoraan palomuuriin luokitellaksesi käyttäjät jo määritettyjen käytäntöjen mukaan.
  • Havaitse helposti saastuneiden tietokoneiden ja/tai laitteiden tietoliikenne palomuurissa.

Valitse kolmesta tuotepaketista

Valitse sinulle ja yrityksellesi parhaiten sopiva palomuuripaketti. Kaikkiin paketteihin sisältyy kahdeksan tuntia konfigurointiapua.

Standard
Uskomme, että yrityksesi tarvitsee palomuurin, mutta ilman monimutkaisia ja edistyneitä ominaisuuksia. Haluat jotain, joka toimii aina ja suojaa yritystäsi. Tietoturvatarpeesi eivät muutu lähitulevaisuudessa.

Plus
Oletamme, että yrityksesi on suurempi ja mobiilimpi. Vakiotoimintojen lisäksi haluat pystyä toteuttamaan edistyneemmän suodatuksen ja näkyvän raportoinnin sekä käyttämään kaksivaiheista todennusta.

Edistynyt
Uskomme, että yritykselläsi on tärkeitä tietoja netissä julkaistuna. Olet asiantuntija ja tiedät, kuinka kaikkea tulisi hallita. Tarvitset palomuurien uusimmat ja edistyneimmät suojausominaisuudet.
Haluatko tietää enemmän Managed Firewall -palvelustamme? Ota yhteyttä.

Valitse kolmesta tuotepaketista

Ota yhteyttä jo tänään!

Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.