Virtual Private Cloud

Yksityinen ja turvallinen pilviratkaisu

GlobalConnect Virtual Private Cloud (VPC) on oma pilvi-infrastruktuurimme, joka on vankka ja moderni infrastruktuuri, joka rakennetaan oman pohjoismaisen kuituverkkomme päälle. Siinä hyödynnetään omia datakeskuksiamme, joilla on 3 saavutettavuusvyöhykettä. Ilmiselvä paikka yrityksesi kriittisimmille IT-järjestelmille.

VPC tarjoaa verkkotoiminnot hajautetulla loogisella reitittimellä, jolloin saadaan suora pääsy eri verkkojen virtuaalisten kuormien välille. Se sisältää hajautetun palomuurin tukien mikrosegmentointia ja zero trust -suojauksen. Lisäksi itsepalveluportaalin kautta tarjotaan mahdollisuus hallita virtuaalikytkimiä ja virtuaalireitittimiä ohjelmistopohjaisilla ratkaisuilla sekä muut ohjelmistopohjaiset L2-L7-verkkopalvelut.

Mitä kuuluu Virtual Private Cloudiin?

VPC: n kautta tarjoamme erilaisia palveluja, kuten Virtual Data Center (VOC),
tietosuoja palveluna (DPaaS) ja tallennus palveluna (STaaS).

Virtual Data Center (VDC)
Siirrä ja poista virtuaalikoneita tai täydellisiä IT-ympäristöjä perustuen markkinoiden johtavan virtualisointitekniikan kehittäjän VMwaren ratkaisuihin. Ennustettavan suorituskyvyn tarjoamiseksi ratkaisu perustuu uusimman tekniikan mukaiseen homogeeniseen laskenta-alustaan.

Tietosuoja palveluna (DPaaS)
DPaaS pitää yrityksesi toiminnassa IT-katkoksen sattuessa ja on samalla kustannustehokas. Lisäjoustavuus ja turvallisuus ovat muita etuja. Lisäksi se on joustava tapa hallita tietojasi. DPaaS sisältää palvelut, kuten Backup (BaaS) ja Disaster Recovery (DRaaS). Käytämme uutta tekniikkaa granulaaristen tilannevedosten ottamiseen ensisijaisesta muistista, mikä ei vaikuta varmuuskopiointipalvelun toimintaan. Lisäksi suora palautus on aina mahdollista ensisijaisten varmuuskopiotietojen saatavuuden ansiosta paikan päällä. Toissijaisia varmuuskopiotietoja säilytetään kolmella saatavuusalueella jopa 90 päivän ajan korkean käytettävyyden takaamiseksi. Hätäpalautuspalvelut mahdollistavat virtuaalikoneen replikoinnin VDC-alueiden välillä. Disaster Recovery -ohjelmaa voidaan käyttää myös Onboardingiin ja migraatioihin VMware-ympäristöistä pilveen, Onpremisiin ja Colocutionista VDC:hen.

Storage as a Service (STaaS)
STaaS tuo lisää mahdollisuuksia skaalautuvuuteen, pääsyyn dataan ja turvallisuuden parantamiseen. Tarjoamme lohkotallennuksen (Premium SSD) ja objektitallennuksen. Lohkotallennus on mukautettu OS-sovelluksille ja suorituskykyä vaativille sovelluksille ja niitä ohjataan VDC:n kautta. Objektitallennus soveltuu paremmin pienempiin suorituskykyä vaativiin sovelluksiin, arkistointiin ja saavutettavuuteen. Objektitallennus on käytettävissä Internetin kautta REST Apin ja HTTPS:n avulla. Objektitallennus toistetaan kolmella esteettömyysvyöhykkeellä parhaan saavutettavuuden takaamiseksi. Lisäksi meidän APl objektitallennukselle on 100 % yhteensopiva Amazon Simple Storage Service (Amazon S3) -APIn (sovellusliittymä) kanssa.

Mitä kuuluu Virtual Private Cloudiin?

Toimiva suoratoisto tärkeämpää kuin koskaan ennen

Kaikki palvelut toimivat itsepalveluperiaatteella, niihin on roolipohjainen pääsy ja tuki monitekijätodennukselle. Palvelua voidaan helposti täydentää muilla GlobalConnectin palveluilla.

 

Kysymyksiä? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Andreas Richert
Key Account Manager
+46 (0) 705 32 09 09 andreas.richert@ip-only.se

Johan Caripson
Product Manager
+46 (0) 708 43 10 00 johan.caripson@ip-only.se

Yleisiä kysymyksiä

Hinnoittelumme perustuu siihen, että asiakkaanamme maksat komponenteista, kuten prosessorista, muistista ja internetistä. Sitten valitset, miten haluat jakaa resursseja serverien välillä. Voit lisätä resursseja tarpeittesi mukaan.

Käytössämme on kolme sopimusmallia: 1–12 kuukautta, 12 kuukautta ja 36 kuukautta. Saat hyvän alennuksen, kun valitset pidemmän sopimusajan. Kannattaa vertailla hintojamme muiden toimijoiden kustannustasoon.

GlobalConnect on päättänyt, ettei se tarjoa hallinnoituja palveluja, koska emme halua kilpailla asiakkaidemme kanssa. Meillä on kuitenkin laaja yhteistyöverkosto, joka tarjoaa apua tarvittaessa. Oletpa sitten järjestelmäintegraattori tai sinulle on kokemusta VMWaresta, voit liittyä partneriksemme. Yhteistyökumppaninamme voit osallistua koulutuksiimme, saat tietoa tulevista julkistuksistamme ja pääset tutustumaan syvällisesti tekniseen alustaamme. Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä (ruotsiksi tai englanniksi): johan.caripson@ip-only.se

GlobalConnect myy seuraavia lisenssejä: Microsoft SQL Enterprise, Standard ja web.

GlobalConnect on auktorisoitu Mobility Partner, joka merkitsee, että asiakkaanamme pääset hyötymään Microsoftin Software Assurance lisenssien siirrosta. Silloin voit ilman ylimääräisiä ohjelmistolisenssikustannuksia hoitaa valtaosan Microsoft serveriohjelman siirroista virtuaalisessa datakeskuksessasi.

Lisenssimobiliteetti on saatavilla volyymilisenssiasiakkaillemme, joilla on on aktiivinen Software Assurance tilaus niille ohjelmistoille, jotka he aikovat siirtää GlobalConnectilla sijaitsevaan virtuaaliseen datakeskukseensa.

Ota yhteyttä jo tänään!

Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.