Colocation – Kestävä ja edistyksellinen

Mitä on colocation?

Colocation tarkoittaa sitä, että ostat yhdessä muiden kanssa tilaa konesalipalvelusta, johon voit sijoittaa IT-laitteesi. Näin voit luottaa siihen, että palveluntarjoaja ylläpitää konesalia ja turvaa laitteesi puolestasi. Kun hankit colocation-palvelun, säilytät hallinnan, mutta sinun ei tarvitse investoida datakeskuksen infrastruktuurin rakentamiseen, hallintaan ja ylläpitoon – saat kaikki edut, mutta ilman hankaluuksia.

 

Palvelun hyödyt

Pienemmät kustannukset – Monille yrityksille palvelinten käyttö, turvallisuus ja ylläpito voivat ajan mittaan nousta korkeiksi kustannuksiksi. Kun vastuu siirretään colocationin avulla, yritys voi keskittyä muihin päivittäisiin tehtäviin, mikä säästää yritykselle sekä aikaa että kustannuksia.

Parempi turvallisuus – Kun ostat palvelun GlobalConnectin kautta, ostat myös turvajärjestelmämme. Tämä sisältää ympärivuorokautisen valvonnan, turvahälytykset ja muut tärkeät turvatoimet.

Skaalautuvuus – Voit laajentaa tietoliikenneinfrastruktuuria kasvun myötä ilman huolta rajallisesta palvelintilasta. Palvelun avulla on myös helpompi siirtyä pilvipalveluihin, kun tarve ilmenee.

Palvelu ja apu – Jos sinulla on kysymyksiä, huolia tai muita epävarmuustekijöitä, olemme käytettävissäsi IT- ja verkkopalveluissa. GlobalConnectin avulla saat tukea aina, kun sitä tarvitset.

 

Mitä GlobalConnect colocation sisältää?

 

  • Meillä on datakeskuksia colocation-toimintaa varten Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Saksassa. Voit helposti valita yrityksellesi parhaiten sopivan keskuksen. Ehkäpä kyse on vahvemmasta turvallisuudesta, energiatehokkuudesta tai tietystä maantieteellisestä sijainnista? Voimme myös skaalata palvelua nopeasti ja helposti, jos tarpeesi muuttuvat ajan myötä.
  • Palvelimesi toimivat 100-prosenttisesti uusiutuvista energialähteistä tuotetulla sähköllä. Pyrimme jatkuvasti löytämään uusia tapoja lisätä energiatehokkuuttamme – tämä on yksi askel matkan varrella.
  • Tietokeskuksiamme valvotaan ympäri vuorokauden, ja murtohälyttimet on yhdistetty suoraan hälytyskeskukseen. Onnettomuuden varalta on myös asennettu palonhavaitsemis- ja IT-ystävälliset sammutusjärjestelmät. Palohälytykset menevät myös suoraan lähimmälle paloasemalle.
  • Datakeskuksiemme rakennusstandardit täyttävät Tier-3-käyttövalmiusvaatimukset, ja niissä on varavoimajärjestelmät, UPS ja kehittyneet jäähdytysjärjestelmät.
“Pelko oli aina läsnä. Meitä teknikkoja oli 32, eikä kenelläkään ollut kokemusta vedestä tai sähköstä. Niitä asioita ei pitäisi tehdä itse.”

“Pelko oli aina läsnä. Meitä teknikkoja oli 32, eikä kenelläkään ollut kokemusta vedestä tai sähköstä. Niitä asioita ei pitäisi tehdä itse.”

Erik Sjölund, C.A.G Datastödin IT-päällikkö

Lue lisää yhteistyöstämme C.A.G Datastödin kanssa
Haluatko tietää lisää? Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.

Haluatko tietää lisää? Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.

+46 75 100 00 00

sales@globalconnect.fi

Ota yhteyttä jo tänään!

Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.