Managed LAN

Vapauta aikaa ja resursseja

LAN-yhteyden avulla voit olla helposti ja nopeasti yhteydessä lähiverkkoon, ja vähentää IT-hallinnon työmäärää. Vapautat yhtiön sisäisiä resursseja, kun valitset GlobalConnectin vastaamaan suunnittelusta, asennuksesta ja huollosta – kiinteään hintaan. Palvelu on toteutettu tiiviissä yhteistyössä HPE Aruban kanssa.

GlobalConnectin lähiverkon hyödyt

Lähiverkko palveluna
Managed LAN on lähiverkko palveluna. Sen sijaan että rakentaisit verkon itse, GlobalConnect asentaa, määrittää ja operoi verkkoa puolestasi. Palvelun avulla sinun ei tarvitse investoida laitehankintoihin tai IT-taitoihin.

Kulujenhallinta ja luotettavuus
Palvelulla on kiinteä kuukausittainen hinta. Se auttaa budjetoinnissa, ja ainoana yllätyksenä koet verkon nopeuden. Palvelu on toteutettu luotettavilla, markkinoita johtavalla teknologialla, joka takaa vakaat ja turvalliset verkot. Verkkokytkimiä seurataan vuorokauden ympäri.

Monta käyttötarkoitusta
Managed LAN sopii suuriin lähiverkkoihin toimistoilla, sekä pienempiin verkkoihin kaupoissa ja ravintoloissa. Palvelulla voit myös yhdistää monta serveriä ja datakeskusta toisiinsa. Lan-yhteyttä voi käyttää myös virransyöttönä langattomille verkoille ja muille laitteille.

Skaalaus – Selvä juttu
Tarjoamme erilaisia verkkokytkimiä uusimmalla teknologialla varustettuna. Näin pystymme kattamaan kaikki tarpeet erilaisissa ja kokoisissa toimintaympäristöissä. Valitaan yhdessä sinulle paras ratkaisu. GlobalConnectilla on vankka kokemus monimutkaisista toimituksista ja asennuksista Pohjoismaiden eri alueille.

GlobalConnectin lähiverkon hyödyt

Ota yhteyttä jo tänään!

Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.