CDN

Pohjoismaiden johtava hajautetun sisällönjakelun eli CDN:n toimittaja

Pohjoismaiden skaalautuvammalla ja kustannustehokkaimmalla CDN-palvelulla tavoitat asiakkaasi nopeasti ja keskeytyksettä.

Me GlobalConnectilla olemme asiantuntijoita myös alueverkoissa, joista useat ovat omiamme. Sen sijaan että soittaisit asiakaspalveluun ulkomaille, voit soittaa omalle paikalliselle kontaktillesi. Se takaa voittamattoman tietoturvan.

Kenenkään ei tulisi kokea pätkivää yhteyttä

Suuren datamäärän siirto monelle käyttäjälle samanaikaisesti on haaste, jonka me otamme vastaan! Olemme kehittäneet hajautetun sisällönjakelun CDN-palveluamme vuodesta 1999 lähtien, ja asiakkainamme on suuria pohjoismaisia mediataloja ja lähetystoiminnan harjoittajia.

GlobalConnectin CDN täyttää vaativan asiakkaan tarpeet.
Nykypäivän kasvavat digitarpeet ovat asettaneet yrityksille paineita toimittaa suuria datamääriä tuhansille käyttäjille useilla eri laitteilla ja kaistanleveyksillä, mikä vaatii erinomaisen jakelukapasiteetin. Tarjoamme nopean ja luotettavan korkean suorituskyvyn CDN-palvelun alhaisilla viiveillä.

Tavoitteemme on olla Pohjoismaiden paras vaihtoehto paikalliseksi CDN palveluntarjoajaksi.
Meillä on kokemusta multi CDN:stä ja livestriimauksesta jo vuodesta 1999. Olemme paikallinen toimija kaikissa Pohjoismaissa, ja teemme yhteistyötä suurien pohjoismaisten
operaattorien kanssa.

GlobalConnect Origin palvelut ovat seuraava askel kohti täydellistä lähetystä.
Riippumatta siitä livestriimaatko vai et, tarjoamme paketoituja origin-palveluita, jotka voit valita omien tarpeidesi mukaan. Tarjouksemme sisältää enkoodauksen / transkoodauksen, tallennustilan, DVR:n,timeshiftin, DRM:n (digital rights management) ja paketoinnin. Luonnollisesti tuemme kaikkia standardiformaatteja.

Kenenkään ei tulisi kokea pätkivää yhteyttä

Toimiva striimaus on tärkeämpää kuin koskaan.

Elokuvat, sarjat, livekonsertit ja paljon, paljon muuta. Tarve livestriimaukselle mobiilin, tietokoneen tai TV:n kautta on suurempi kuin koskaan. Striimauksen aiheuttamat vaatimukset verkon kapasiteetille ovat äärimmäisen kovat. Juuri siihen tarjoamme apua.

Toimiva striimaus on tärkeämpää kuin koskaan.

Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.