Pohjoismainen yritysverkkoratkaisuja tarjoava GlobalConnect laajenee Suomeen

Lukuaika: 2 pöytäkirja.

Ruotsalainen digitaalisen infrastruktuurin toimittaja GlobalConnect laajentaa parhaillaan toimintaansa yrityssektorilla Suomessa. Yhtiö on rekrytoinut Suomeen jo lähes kymmenhenkisen tiimin, joka koostuu kokeneista digialan ammattilaisista. Yrityksen taustalla on vuonna 2019 toteutettu fuusio GlobalConnectin ja IP-Onlyn välillä.

Pohjoismaiden johtaviin digitaalisen infrastruktuurin toimittajiin kuuluva GlobalConnect sijoittaa Suomen markkinoihin ja on kevään ja kesän aikana luonut oman maaorganisaation. Yhtiö tarjoaa suomalaisille luotettavat verkkoyhteydet ja kilpailukykyiset digitaaliset ratkaisut.

– Olemme toimineet Suomessa taustalla jo vuosia verkon tukkutoimittajana, mutta nyt olemme valmiita nostamaan toimintamme seuraavalle tasolle ja ottamaan paikkamme alan kärkitoimijoiden joukossa myös Suomessa. Pystymme tarjoamaan omistamamme kuituverkon kautta kaikki yrityksen tarvitsemat tietoliikennepalvelut. Tarjoamaamme kuuluvat niin pilvi- ja datakeskuspalvelut kuin keskitetysti hallinnoidut SD-Wan-ratkaisut, GlobalConnectin toimitusjohtaja Regina Donato Dahlström sanoo ja jatkaa:

– Menestyksemme perustuu vahvoihin asiakassuhteisiimme ja meillä on tutkitusti alan johtava asiakastyytyväisyys NSP:llä mitattuna. Me pystymme tarjoamaan asiakkaillemme alan erikoisosaamista yhdistettynä nopeaan ja helppoon asiakaspalveluun, mikä on erittäin tärkeää yrityksille, kun puhutaan vaativista digitaalisista ratkaisuista.

Yritysratkaisuja tarjotaan jatkossa kaikissa Pohjoismaissa ja Saksassa GlobalConnect-brändillä. GlobalConnect haluaa visionsa mukaisesti toimia yritysten porttina Pohjoismaihin ja tarjota yhtenäiset palvelut koko Pohjois-Euroopassa. Suomessa GlobalConnect on jo muassa rakentanut jo alueverkkoa Helsinkiin.

– Tavoitteenamme on olla ilmiselvä valinta suomalaisille yrityksille, jotka kaipaavat aidosti pohjoismaista kumppania, laajaa palvelutarjontaa ja vahvaa infrastruktuuria kaikissa Pohjoismaissa. Näemme myös erityisesti Suomen markkinassa selkeää tarvetta uusille haastajille, ja olemmekin innoissamme voidessamme vahvistaa asemaamme valtakunnallisena toimijana, Donato Dahlström jatkaa.

Yhtiö on rekrytoinut Suomeen jo useita key account managereita ja etsii paraikaa myös Suomen toiminnoilleen maajohtajaa.

GlobalConnectin end-to-end-ratkaisujen pohjana on yhteensä 74 500 kilometriä kuituverkkoa ja 27 000 neliömetriä datakeskustilaa 22 datakeskuksessa Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa ja Pohjois-Saksassa. Yhtiöllä on 28 000 yritysasiakasta ja 1 700 työntekijää. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 547 miljoonaa euroa.

GlobalConnectin asiakkaisiin lukeutuvat muun muassa Aller, Clas Ohlson, Lego, Lidl, McDonalds, Manpower, NCC, Nets, Pressbyrån ja Stadium.

Yhteystiedot: Anne Vandbakk Head of Communications E-post: annvan@globalconnect.no Mobile: +47 952 06 54

Tietoja GlobalConnectista GlobalConnect on johtava teknologian ja tietoliikenteen tarjoaja Pohjois-Euroopassa. Konserni toimittaa end-to-end-ratkaisuja kuidusta pilveen omassa verkossaan, joka koostuu 74 500 kilometrin kuituverkosta ja 22 palvelinkeskuksesta, joiden yhteenlaskettu pinta-ala on 27 000 neliömetriä. Datakeskukset sijaitsevat Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa ja Pohjois-Saksassa. GlobalConnectilla on 28 000 yritysasiakasta, ja se tarjoaa korkean kapasiteetin kuituyhteyden 302 000 kotiin Ruotsissa ja Norjassa IP-Only ja Homenet brändeillä. GlobalConnectilla on 1700 työntekijää, ja sen liikevaihto oli 547 miljoonaa euroa vuonna 2019.